• slaappleisters

BonoSana Slaappleister 30x

Merk: BonoSana
Verpakking: doosje met 30 pleisters

✓ Op voorraad
✓ Direct leverbaar
✓ Brievenbuspost - u hoeft niet thuis te blijven
✓ Levering binnen 2-3 werkdagen


ACTIE: van € 29,95 voor € 24,95


€ 24,95
Korting

Slaap is belangrijk voor herstel en een gestoorde nachtrust kan leiden tot allerlei functionele problemen. Probeer onze pleisters en slaap lekker!

100% NATUURLIJK | ingrediënten uit de natuur
NIET ADDICTIEF | geen verslavende bijwerkingen
LANGZAME VRIJGAVE | geleidelijke dosis gedurende 8 uur
BIO BESCHIKBAARHEID | hogere respons & effect

Slaapproblemen en slapeloosheid

Heb je problemen met slapen, heb je moeite om in slaap te vallen of ben je rusteloos? Je bent echt niet de enige, meer dan 20% van de mensen hebben er last van. Slaapproblemen komen veel voor bij jongeren, maar ook bij ouderen. Opvallend: 2 keer meer bij vrouwen dan bij mannen.

Belangrijkste factoren van slaapstoornis

Slapeloosheid is de meest voorkomende vorm van slaapproblemen. Symptomen zijn onder meer problemen met in slaap vallen, lang wakker blijven, te vroeg wakker worden en niet in slaap kunnen vallen. Meestal is het stress gerelateerd en ze zijn normaal gesproken tijdelijk van aard. Als de symptomen langer dan ± 3 maanden aanhouden, is het chronische slapeloosheid.

De oplossing: natuurlijke ingrediënten

De slaaplap bevat een mix van slaapverbeterende ingrediënten. Het hoofdingrediënt is magnesium, dat het lichaam helpt om melatonine te maken. Er zijn talloze onderzoeken die aantonen dat het mineraal magnesium een belangrijke rol speelt in de slaapprocessen. Magnesium helpt om gemakkelijker in slaap te vallen. De andere natuurlijke ingrediënten stimuleren de andere slaapfasen zoals: Kalium, Zink, 5-HTP, Ashwaganda, Chamomille, Passiebloem, Valeriaanwortel, Hop en L-Theanine.

Voordelen transdermaal

Het grote voordeel van de slaappleister is dat het een veel betere biologische beschikbaarheid heeft (4 keer hoger) dan een oraal product. Vanwege de langzame afgifte geeft de pleister een geleidelijke dosis gedurende 8 uur. Er treden geen pieken op door een plotselinge hoge dosis. Daarom is het effect langer en egaler.

Patch-technologie

CONTACT LAGER : Deze laag bevat een volledig natuurlijke kleefstof waardoor deze veilig is voor uw huid, waardoor de pleister overal op het lichaam kan worden gedragen en de hele nacht op zijn plaats blijft.
FORMULE LAAG: Bevat de slaapbestanddeelmatrix en is ontworpen om voedingsstoffen gedurende de nacht, tot 8 uur, vrij te geven.
BACKING LAAG : Zachte schuimlaag biedt de structurele ondersteuning die de transdermale pleister de hele nacht op zijn plaats moet houden.

De voordelen van slaappleisters

- Stimulerend in slaap vallen
- Herstelt REM-slaap
- Verbetert in slaap blijven
- Verhoog de slaaptijd
- Verfrist wakker worden

Aanwijzingen (alleen voor volwassenen)

1.) Breng 1 uur voor het slapengaan aan.
2.) Verwijder de achterkant en breng de pleister aan op de haarvrije, schone en droge huid. Beste plaatsen op het lichaam: buitenschouder, binnenarm, bovenkant van de voet, schouderblad, onderrug of bovendij. Varieer de plek op het lichaam en de huid voor betere resultaten.
3.) Gebruik consequent gedurende minimaal 14 nachten. De resultaten en respons verschillen per persoon.
4.) Verwijder de pleister 's morgens na het wakker worde

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.